Art Neuro

Har du gått länge med problem med värk i  t.e.x rygg och nacke utan att få varaktigt resultat?

Du kanske tycker att det är obehagligt att gå till en kiropraktor eller naprapat för korrigera ryggraden?

 

Ge dig själv möjligheten att prova Art Neuro, den mjuka formen av kiropraktik, som hjälper kroppen att hjälpa

sig själv.

 

Metoden hjälper kroppen att korrigera obalanser i nervsignalerna till och från hjärnan, som uppkommit av att ryggraden inte ligger helt i sin naturliga balans.

Art Neuro innebär att man genom små lätta tryckningar triggar igång kroppens egen reflex att vilja vara i sin naturliga balans och då korrigerar kroppen sig själv tillbaka till sitt rätta läge.

Metoden jobbar helt MED kroppen och resultaten har visat sig bli mycket bra.

 

Art Neuro lämpar sig ypperligt att kombinera med massage, eftersom det då är lättare att ta hand om de muskelspänningar som uppstått genom obalansen i ryggraden.

 

OBSERVERA att det är OERHÖRT viktigt att boka en andra uppföljningsbehandling inom 7-10 dagar efter den första Art Neuro behandlingen!!!

Detta p.g.a att ju längre tid man gått med obalansen, ju hårdare cellminnen har kroppen skapat kring dessa. Efter första behandlingen känner inte kroppen "igen sig" i sitt nya balanserade läge och försöker då lägga tillbaks obalansen. Därför bör man komma tillbaks innan det sker för att inte behöva börja om från början. 

 

 Hitta balansen i din kropp

 

För att hjälpa kroppen att korrigera nervsystemets funktion använder sig Art Neuro terapeuten av lätta, bekväma och exakta tryckningar som minskar irritationen på nervsystemet och gör att kotpelarens muskler får möjlighet att justera de obalanser som gett upphov till irritation på nervsystemet.